Notificare: Site-ul nostru foloseşte cookie! Vreau detalii... E în regulă!

Testiomoniale

Va multumesc foarte mult !!!!!!!! . Sincer, am avut dubii cand l-am primit, caci ma gandeam ca cei de la Depanero mi-au cerut 1750 lei pe Display - chiar mai mult decat notebook-ul - , iar firma dvs 350 lei. Functioneaza :) !!!!!!!!!!!!!!!. L-am deschis si merge. Va multumesc foarte mult. Am sa spun la toti acest lucru si am sa incerc sa ii indrum spre dumneavoastra cat e posibil. Va multumesc inca o data :) . O dupa-masa buna in continuare.
Domnule Laurentiu,

Am ramas placut impresionat dupa vizita facuta astazi la dvs.. Am apreciat amabilitatea d-rei Cristina inca dupa convorbirea telefonica, cand mi-a propus sa vin cu laptopul la dvs. , o idee excelenta, avand in vedere rezultatul testului, care de aceasta data a fost in favoarea clientului si nu a firmei. In schimb, datorita comportamentului angajatilor de la
Easy-IT, caracterizat prin profesionalism si bunavointa, voi face o reclama foarte pozitiva firmei dvs.tuturor cunoscutilor mei directi sau indirecti ( pe Forum) si in cazul in care voi avea diferite probleme de service, va voi apela cu siguranta.

Cu multumiri,

ing. Aurelius Alexandru Dumitrescu

P.S. Deja datele de contact ( nr. de telefon si adresa de internet ) figureaza in memoria telefonului si al PC-ului meu.

Va multumesc pentru promptitudine, profesionalism si seriozitate. (am avut un display de inlocuit). O sa va recomand cu incredere si altor cunoscuti.

Nicolae Buzduga
Bravo Easy IT!
Buna ziua! Va multumesc din suflet acum o ora am primit laptopul si merge perfect:). Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra si tin sa va anunt ca de acum incolo Easy IT va fi pe locul unu pentru mine.

Multumesc inca odata si tot asa si pe viitor. O zi buna!
Multumesc pentru serviciile de calitate! Sunteti cei mai tari!
Postare nouă