Notificare: Site-ul nostru foloseşte cookie! Vreau detalii... E în regulă!

Testiomoniale

Super servicii!! Prima data când merg intr-un service in București și sunt in totalitate mulțumit, chiar plec și cu un zâmbet pe fata. Personal de nota 10, rapiditate și profesionalism. Recomand din tot sufletul!!
Am venit la ei pentru o curatare de laptop și nu pot spune ce surprinsa am fost de profesionalismul și implicarea lor, de la început pana la sfârșit.
In prima etapă, cea in care inspectau laptopul, mi au spus parerea lor in legătură cu problemea pentru care venisem, mi au oferit sugestii, și cumva chestiile astea m au asigurat ca s pe maini bune. Apoi mi au zis prețul și daca s de acord. Am primit mail-uri constant legat de procedurile pe care le executau asupra laptopului si da, a fost super
Oameni serioși. Profesioniști adevărați. Numai la dânșii apelez de-acum înainte atunci când e vorba de laptopuri. Tot respectul meu și mulțumiri!
Laptopul meu a baut o cantitate semnificativa de ceai si am crezut ca s-a inecat. L-am ajutat si eu cu cele mai rele greseli, feon, umblat la componente, bagat in priza DAAAR baietii de la EASY IT, mi l-au resuscitat si acum este din nou aici, pe birou, la treaba. Ii recomand ca au fost prompti si seriosi. 5 stars!
Un service foarte bun, cu personal amabil si raspunsuri prompte la intrebarile avute.
Personal, am avut o problema cu un laptop HP Pavilion ak001nq, care a fost solutionata rapid si in timp util.
Cu siguranta voi mai reveni, daca voi mai avea probleme.
Sunt parteneri de încredere. Am apelat la serviciile Easy-IT după câțiva ani de pauză și am fost tratat cu aceeași amabilitate și profesionalism ca prima dată.
Cei care au obiecții în privința prețurilor să facă o analogie cu piesele auto: poți folosi piese de la furnizori scumpi sau ieftini, mașina va arăta identic, dar se va comporta diferit.
E ok că aici ai varianta diagnozei plătite și apoi să refuzi reparația, deși de multe ori efortul depus pentru identificarea defecțiunii este mai mare decât cel pentru reparația în sine.
Recomand super rapizi mi au curatat laptop ul si schimbat pasta in maxim o ora.eu am fost super multumit temperatura mi a scazut in joc de la 70grade la 60grade
Va multumesc foarte mult !!!!!!!! . Sincer, am avut dubii cand l-am primit, caci ma gandeam ca cei de la Depanero mi-au cerut 1750 lei pe Display - chiar mai mult decat notebook-ul - , iar firma dvs 350 lei. Functioneaza :) !!!!!!!!!!!!!!!. L-am deschis si merge. Va multumesc foarte mult. Am sa spun la toti acest lucru si am sa incerc sa ii indrum spre dumneavoastra cat e posibil. Va multumesc inca o data :) . O dupa-masa buna in continuare.
Domnule Laurentiu,

Am ramas placut impresionat dupa vizita facuta astazi la dvs.. Am apreciat amabilitatea d-rei Cristina inca dupa convorbirea telefonica, cand mi-a propus sa vin cu laptopul la dvs. , o idee excelenta, avand in vedere rezultatul testului, care de aceasta data a fost in favoarea clientului si nu a firmei. In schimb, datorita comportamentului angajatilor de la
Easy-IT, caracterizat prin profesionalism si bunavointa, voi face o reclama foarte pozitiva firmei dvs.tuturor cunoscutilor mei directi sau indirecti ( pe Forum) si in cazul in care voi avea diferite probleme de service, va voi apela cu siguranta.

Cu multumiri,

ing. Aurelius Alexandru Dumitrescu

P.S. Deja datele de contact ( nr. de telefon si adresa de internet ) figureaza in memoria telefonului si al PC-ului meu.

Va multumesc pentru promptitudine, profesionalism si seriozitate. (am avut un display de inlocuit). O sa va recomand cu incredere si altor cunoscuti.

Nicolae Buzduga
Postare nouă