Notificare: Site-ul nostru foloseşte cookie! Vreau detalii... E în regulă!

Acordare Garantie


Vanzatorul acorda garantie pentru produsele comercializate, conform legislatiei in vigoare.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si Legea 296/2004 privind Codul Consumatorului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea la centrul de service autorizat a produsului defect de preferat in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, factura fiscala (copie sau original) si certificatul de garantie in original.

Nota: In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de soft etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.

Garantia se acorda la sediul furnizorului. Transportul catre si de la furnizor in cazul solicitarii de acordare a garantiei, cade in sarcina cumparatorului. Desi pastrarea ambalajului original nu constituie o conditie de acordare a garantiei, recomandam pastrarea ambalajelor pentru eventualitatea asigurarii transportului in conditii optime.

Definitii:

Garanţia tehnică este garanţia oferită de producătorul electronicelor, in baza căreia produsele sunt reparate sau înlocuite in caz de defectare.


Garanţia de conformitate este garanţia oferită de vânzător, conform legislaţiei în vigoare (449/2003 art. 16) pe o perioadă de 2 ani prin care vânzătorul îţi garantează că produsul vândut este conform cu specificaţiile pe care el s-a angajat că le vinde. Această garanţie este independentă de garanţia tehnică care poate fi mai mică, mai mare sau egală şi nu face obiectul defecţiunilor tehnice.

Pentru orice alte detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.