Notificare: Site-ul nostru foloseşte cookie! Vreau detalii... E în regulă!

Despre noi


Firma Easy IT®

EASY IT s-a dezvoltat continuu inca de cand a fost fondata in anul 2006, iar acum are un portofoliu solid si o pozitie importanta in industria IT. Compania noastra va ofera solutii individuale si competente acoperind aproape tot spectrul de echipamente si brand-uri din piata, incepand de la realizarea fizica a sistemelor si retelelor, service avansat pentru orice echipament electronic si optiuni de intretinere si mentenanta pana la dezvlotarea si imbunatatirea sistemelor existente. Ne straduim sa castigam increderea si sa asiguram satisfactia clientilor prin calitatea muncii noastre. Utilizam in mod special echipamente si componente de calitate premium si ne concentram pe durabilitatea produselor si serviciilor noastre.

Politica EASY IT este satisfacerea continua a cerintelor clientilor prin calitatea produselor si serviciilor, ceea ce reprezinta factorul strategic al progresului nostru.

Ca urmare ne-am diversificat activitatea, asigurand in momentul de fata: consultatnta IT, instalare si service pentru sisteme tehnica de calcul, distributie si comercializare componente de laptop, software, periferice, accesorii si materiale consumabile pentru acestea.

Brand-ul EASY IT® este marca inregistrata al firmei EASY IT SRL.