Notificare: Site-ul nostru foloseşte cookie! Vreau detalii... E în regulă!

Echipa Easy IT


EASY IT s-a dezvoltat continuu inca de cand a fost fondata in anul 2006, iar acum are un portofoliu solid si o pozitie importanta in industria IT. Compania noastra va ofera solutii individuale si competente acoperind aproape tot spectrul de echipamente si brand-uri din piata, incepand de la realizarea fizica a sistemelor si retelelor, service avansat pentru orice echipament electronic si optiuni de intretinere si mentenanta pana la dezvoltarea si imbunatatirea sistemelor existente. Ne straduim sa castigam increderea si sa asiguram satisfactia clientilor prin calitatea muncii noastre. Utilizam in mod special echipamente si componente de calitate premium si ne concentram pe durabilitatea produselor si serviciilor noastre.

Echipa noastra este formata din ingineri electronisti experimentati, oricand pregatiti sa faca fata diverselor probleme ale laptopurilor.

Suntem una dintre cele mai importante firme de service laptop din Bucuresti ce asiguram servicii de calitate la nivel national prin intermediul firmelor de curierat.

Avem in dotare echipamente speciale pentru service si diagnoza laptopuri ce ne permit realizarea unor interventii la cele mai inalte standarde.

Cu ajutorul aplicatiei RMA, gestionam eficient fluxul de echipamente din service si informam online clientii cu privire la diferitele stadii de remediere ale unui produs.

Aceeasi aplicatie ne permite sa aflam parerile clientilor in urma unei experiente de service cu noi, pareri care sunt foarte importante pentru imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim.

Iata cateva din serviciile de care puteti beneficia daca apelati la noi:

Diagnosticare laptop;

Reparatie placa la baza laptop;

Reparatie placa video laptop;

Deparolare si update BIOS laptop;

Curatare GRATUITA a coolerului pentru laptopurile cu probleme la placa video reparate la noi;

Curatare si cosmetizare laptop;

Reparatii sau inlocuire BGA-uri, SMD-uri, BIOS etc...;

Inlocuire display laptop defect sau spart;

Inlocuire mufe USB, alimentare, audio, etc...;

Inlocuire baterie laptop;

Inlocuire tastatura laptop;

Inlocuire unitate optica DVD-RW, BluRay;

Inlocuire incarcator, adaptor, alimentator laptop;

Interventii pe placa de baza la nivel de chip;

Inlocuire placa de baza laptop;

Inlocuire / Upgrade memorie RAM;

Inlocuire / Upgrade Hard Disk;

Inlocuire modul Wi-Fi.

Va multumim pentru interes!